Triomf solvent i porteria a zero

Els de Marc Carrasco han controlat el partit des del xiulet inicial, i han sumat tres punts importants per mantenir-se al capdavant de la classificació.

Després de l'empat contra el Martorell, el Reus ha aconseguit dos reptes importants: recuperar el camí de la victòria i deixar la porteria a zero. I tot plegat després de superar el Prat B amb contundència (3-0).

Els de Marc Carrasco han començat el partit guanyant, ja que al minut 2, Modest Notario ha rematat una pilota a l'interior de l'àrea per avançar els locals. Tot i el mal estat de la gespa del Municipal, els roigs-i-negres han continuat gaudint d'oportunitats de gol, però el segon no ha arribat fins al minut 52. Victor Oribe s'ha estrenat com a golejador reusenc aprofitant una assistència de Dani Argilaga (2-0). Ja en el tram final, Marcel Meseguer ha rematat a boca de canó una centrada rasa de Josep Ramon Sardà per fer el tercer i últim gol del duel (3-0).

Amb aquest triomf el Reus es manté empatat a punts amb el líder, el Valls. Aquest diumenge, nova cita a l'Estadi contra el Santboià, quart de la Primera Catalana.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero