Back to top

A un triomf de Tercera

El Reus FCR aconseguirà l'ascens de categoria si guanya el Cambrils Unió aquest diumenge a l'Estadi (17 h).

L'ascens del Reus a la cinquena categoria del futbol estatal és a tocar. Cada jornada que passa els números són més fàcils, i en aquest cas, les matemàtiques són més senzilles que mai: si els de Marc Carrasco guanyen el Cambrils Unió, pujaran a Tercera. No hi ha més. I ho faran independentment del resultat del partit que enfronta el Valls amb el Vilanova. 

Tot de cara

La diferència entre els ganxets i els vallencs, segons classificats, és de set punts i en queden nou en joc. Per tant, com dèiem, un triomf certificaria l'ascens reusenc. De fet, sobre el paper, els roigs-i-negres ho tenen tot de cara per assolir l'ascens contra el Cambrils: els de la vila marinera són cuers amb catorze punts i venen de perdre contundentment contra el penúltim, el Molins (1-5). 

El derbi, per Canal Reus

Si fa dues setmanes Canal Reus no es va perdre el transcendental partit contra el Valls, aquest diumenge la televisió de la capital del Baix Camp també hi serà. El derbi de la comarca entre el Reus FCR i el Cambrils Unió es podrà viure en directe per Canal Reus a partir de les 17 h.

Paraules clau:

Notícies relacionades