Back to top

Troben el cos d'un home mort a una de les naus ocupades de Pere el Cerimoniós

Segons fonts properes a la investigació, el cadàver no tenia símptomes de violència, però Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra investiguen els fets.

Aquest divendres, 19 de febrer, s'ha donat l'alerta de la troballa del cos d'un home mort a la única nau que quedava sense tapiar de la zona de l'avinguda de Pere el Cerimoniós. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana i també el Sistema d'Emergències Mèdiques, el SEM. 

Segons fonts properes a la investigació, no s'apreciarien signes de violència, però els agents de la policia local i autonòmica investiguen l'escenari per esclarir els fets. A la nau també hi haurien trobat un gos que han retirat de la zona. 

Nau Pere el Cerimoniós

Naus tapiades

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, va ordenar el mes d'octubre de tapiar les naus del carrer Josep Maria Prous i Vila perquè considerava que representaven un risc per a la seguretat de les persones i també per la salut pública. Tot plegat després d'anys de queixes dels veïns de la zona, que criticaven que hi havia persones que ocupaven els edificis i que "provocaven aldarulls i actes incívics i delictius", segons informava l'Ajuntament de Reus. 

Serveis Socials del consistori reusenc van donar continuïtat a l'atenció de les persones que vivien a les naus per buscar-los una solució. Ara bé, es va quedar una nau per tapiar perquè la persona que hi vivia no va voler marxar. Aquesta seria la persona que s'ha trobat morta aquest divendres. 

Paraules clau:

Notícies relacionades