Back to top

Troben mort el jove desaparegut a la platja del Miracle

El jove hauria caigut a l’aigua després d’enfilar-se a unes roques a la zona de l’espigó del Port. A la platja onejava la bandera vermella.
Troben mort el jove desaparegut a la platja del Miracle

Salvament Marítim ha trobat aquest dissabte al matí el cos sense vida del jove de 18 anys que divendres a la tarda va desaparèixer a la platja del Miracle de Tarragona. L’helicòpter l’ha localitzat prop de l’espigó del Port.

El banyista hauria caigut a l’aigua després d’enfilar-se a unes roques a la zona on han trobat el seu cos mentre es banyava amb els seus amics. A la platja onejava la bandera vermella. Malgrat que el personal de la Creu Roja els va demanar que sortissin de l’aigua, els quatre joves van seguir dins el mar, però només tres en van poder sortir. Van ser els mateixos amics de la víctima els que van donar l’avís a Salvament Marítim, que va posar en funcionament l’operatiu per trobar el noi, que es va haver de suspendre durant la nit i que s’ha reprès aquest matí. El cos del jove ha estat rescatat per l’equip GEAS de la Guàrdia Civil i la Creu Roja.