Back to top

El TSJC avala la pròrroga del toc de queda nocturn

Afecta a 165 municipis catalans, 7 d'ells al Baix Camp.

El passat dimarts, 20 de juliol, el govern de la Generalitat va anunciar que demanaria al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) allargar el toc de queda durant set dies més, és a dir, fins al 30 de juliol. Aquest dijous, el TSJC ha donat llum verda a aquesta pròrroga i entre la 1 de la matinada i les 6 del matí no es podrà sortir de casa si no és per una causa justificada. 

Així pots obtenir el certificat d'autoresponsabilitat per al nou toc de queda

En total, la mesura afecta 165 municipis catalans, dels quals al Baix Camp s'aplicarà a ReusCambrils, Riudoms, Vinyols i els Arcs, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, la Selva del Camp i Mont-roig del Camp.

Baix Camp

Mont-roig s'afegeix a la llista

En el cas de Mont-roig del Camp, el confinament nocturn no estava vigent, però s'ha afegit a la llista després que l'Ajuntament fes la petició al Govern perquè considerava que no tenia prou efectius per controlar les platges. Així doncs, aquest municipi també tindrà toc de queda fins al 30 de juliol. 

El toc de queda s'aplica als municipis catalans amb més de 5.000 habitants que tinguin una incidència acumulada de més de 400 casos. També inclou municipis limítrofs a àrees d'alt risc. 

Consulta tots els municipis afectats

 El confinament nocturn va entrar en vigor el passat 16 de juliol  i havia d'estar vigent durant set dies que podien ser prorrogables. Davant l'allau de contagis i sense una notable davallada de les xifres, el Govern ha decidit prorrogar aquesta mesura. 

Paraules clau:

Notícies relacionades