Back to top

El TSJC avala el nou toc de queda

El govern de la Generalitat havia proposat un nou toc de queda per als municipis catalans de més de 5.000 habitants que presentin 400 casos per cada cent mil habitants

Aquest passat dimecres, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, va anunciar un nou toc de queda entre la 1:00 i les 6:00 de la matinada per frenar l'onada de contagis. Aquesta mesura estava pendent de ser aprovada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i, finalment, aquest divendres, 16 de juliol, el Tribunal ha donat llum verda al nou toc de queda. 

El toc de queda afectarà als municipis catalans amb més de 5.000 habitants que tinguin una incidència acumulada de més de 400 casos. En total, aquest mesura afectarà a 158 municipis i s'aplicarà durant set dies que poden ser prorrogables. El nou toc de queda entrarà en vigor una vegada s'hagi publicat al DOCG. 

Municipis del Baix Camp afectats pel toc de queda

Toc de queda Baix Camp

Consulta el llistat de municipis sencer

D'altra banda, el Govern també va fer un pas enrere en la restauració i obliga als bars i restaurants a tancar a les 00:30h i limita les trobes socials a un màxim de 10 persones.

Paraules clau:

Notícies relacionades