Back to top

El TSJC declara parcialment nul el pla urbanístic del Bcn World

La decisió de la sala del Contenciós es dóna davant del que consideren una ubicació inadequada, per la proximitat amb la indústria química, de bona part del sòl que es vol destinar a usos hotelers, d'oci joc i comercial

La secció 3a de la Sala del Contenciós Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha declarat parcialment nul el Pla director Urbanístic de reordenació de l'àmbit del centre recreatiu turístic de Vila-seca i Salou.

Aquesta nul·litat parcial es dóna perquè els espais contemplats al Pla director destinats a usos hotelers, d'àrea de joc, d'oci i comercial suposarien una zona de risc d'accidents greus, per la proximitat amb la indústria química. Per tant, el tribunal considera que aquest espais són una zona de risc d'accidents greus procedents de la química.

Aturem Bcn World i GEPEC demanen que el govern desisteixi del projecte

Les entitats Aturem Bcn World i GEPEC demanen que davant de la decisió del TSJC la Generalitat descarti definitivament el projecte del Complex Recreatiu, antigament Bcn World i futur Hard Rock. A la vegada, recorden que la sentència es pot recórrer al Tribunal Suprem, tot i que confien que els arguments utilitzats s'hi ratificaran.

De fet, per a Aturem Bcn World i GEPEC aquesta decisió del tribunal és una victòria en la seva lluita per aturar el complex recreatiu.

ENTREVISTA | Joan Pons, portaveu d'Aturem BCN World

Paraules clau:

Notícies relacionades