Back to top

El turisme i la sequera: sense restriccions, però amb cautela

Les limitacions per a l'ús d'aigua estan arribant a diversos sectors, però de moment els turistes en podran fer ús sense miraments quan visitin casa nostra aquest estiu, però amb recomanacions.

Falta aigua i en falta per tothom: per als pagesos, els ajuntaments, les empreses i, per descomptat, també per al turisme. Els visitants ja comencen a arribar a casa nostra, encara que faltin setmanes per l'inici de la temporada alta.

De mitjana, un turista arriba a gastar fins a quatre vegades més d'aigua que un resident. Per aquest precís motiu, és tan important fer pedagogia al respecte. Malgrat tenir aquestes dades, des de l'administració encara no s'ha establert cap límit de consum a aquest sector, però sí que se’ls ha facilitat consells a seguir per a fer un consum responsable d'aquest bé escàs.

Els diversos negocis del sector reivindiquen fer molts anys que treballen en la conscienciació mediambiental, tant amb clients, com amb treballadors, malgrat que els preocupa que unes possibles restriccions els redueixi l’arribada de clientela.

Paraules clau:

Notícies relacionades