Back to top

Últim partit abans de l'Europeu i sense Raül Marín

El Reus Deportiu Virginias viatjarà fins a Sant Sadurní d'Anoia per jugar l'últim partit abans de l'aturada de seleccions. Raül Marín no jugarà el partit per acumulació de blaves i Compagno és dubte.

Un autèntic partidàs d'hoquei patins. Això és el que s'espera aquesta nit a l'Ateneu de Sant Sadurní d'Anoia amb el duel que enfrontarà el Noia i el Reus Deportiu Virginias. Els dos equips arriben en dinàmiques diferents: els de la capital del cava encadenen quatre triomfs consecutius i jugadors com Jordi Bargalló i Roc Pujades es troben a un nivell superlatiu; mentre que els del Baix Camp es plantaran a l'Anoia després de trencar una ratxa de quatre partits sense guanyar. Jordi Garcia espera un partit que es pot decidir per "petits detalls". 

Ara mateix els de Pere Varias són un dels equips més en forma de la competició, que amb incorporacions com la del mateix Bargalló o Eloi Mitjans, aspiren a estar el més amunt possible en l'OK Lliga. El Reus viatja fins a Sant Sadurní sense Raül Marín -baixa per acumulació de blaves- i amb el dubte de Compagno -que contra l'Alcobendas no va jugar-. 

El rival

Jordi Bargalló és l'estàndard d'aquest Noia. El jugador ha tornat enguany a l'equip del seu poble després de vint anys fora de casa: Liceo, Igualada, Liceo de nou i Oliveirense han estat els seus clubs. Bargalló acumula set gols, igual que Eloi Mitjans i Xavi Costa. El màxim golejador dels de Pere Varies, però, és el jove Roc Pujadas (vuit dianes), una de les grans promeses de l'hoquei. Els de l'Anoia encadenen quatre triomfs consecutius (Girona CH, CP Calafell, CP Voltregà i Igualada HC), una situació que situa el Noia com a tercer classificat amb 14 punts.

Després d'aquest enfrontament l'OK Lliga s'aturarà fins al cap de setmana del 27 i 28 de novembre per la disputa de l'Europeu de seleccions masculines. El Noia-Reus es jugarà aquest dimarts a partir de les 21 h, amb l'arbitratge de Dani Villar i Álvaro de la Hera.

Paraules clau:

Notícies relacionades