Back to top

Última setmana per escollir l'Imprescindible del 2019

Arrenca l'última setmana de votacions de l'Imprescindible, que acabarà el 4 de gener a les urnes intal•lades als Mercats de Reus. Fins al dia 12, però, encara es podrà votar pel web dels Imprescindibles.
elecció de l'imprescindible del 2019

Última setmana per votar a les urnes del Mercat Central una de les deu associacions i fundacions que aspiren a ser l'Imprescindible del 2019. Són deu entitats que destaquen per la seva acció social en el territori.

Es pot votar als Mercats de Reus fins el 4 de gener o a través del web www.elsimprescindibles-canalreustv.cat, fins el 12 de gener.

Fins al dissabte 4 de gener es podrà votar als Mercats de Reus i fins al 12 de gener, també es podrà fer a través del portal web dels Imprescindibles de l'any 2019. A més, amb la butlleta de participació, s'entra en el sorteig -que es farà el 23 de gener- de dos lots de productes Miró, unes ulleres de l'òptica Free Glasses, dos lots de productes de bellesa de la Perfumeria Júlia, i dues entrades dobles per als Cinemes Axion del Centre Comercial la Fira.

Els 10 Imprescindibles del 2019

Llistat dels 10 Imprescindibles del 2019

L'Imprescindible del 2019 es coneixerà el dia 25 de gener del 2020 al Teatre Fortuny, en una gala organitzada per aquesta casa amb col·laboració de Vermuts Miró on també es farà reconeixement a la resta d'entitats guardonades.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades