Última victòria de la temporada pel CF Reddis

El CF Reddis ha disputat el seu últim partit de la temporada contra el CF Ampolla, amb un resultat final de 5-0.

Amb l’ascens assolit i al capdamunt de la classificació, els roigs-i-negres, que aquest diumenge han jugat de blanc-i-blau i contra l'Ampolla, han sortit al terreny de joc mantenint l’esperit de competició. Tot i haver gaudit de bones ocasions, no ha estat fins al minut 30 de l’enfrontament que Josep Ramon Sardà ha obert el marcador pels locals, marcant l’1-0. Abans d’arribar al descans, Alejandro Fernàndez ha situat el 2-0 a l'electrònic i Sardà el 3-0. Marc Blasi ha fet el 4-0 al minut 70 de partit i Sardà ha signat el seu hat-trick particular tancant el duel amb un 5-0.

L’entrenador de la formació reusenca, Marc Carrasco, ha valorat positivament el fet d’haver jugat a l’atac fins a l’últim partit i ha admès que els canvis en les dinàmiques els han jugat en contra durant els primers 25 minuts. Es tracta de l'últim partit de la temporada i, per tant, de l'última victòria d'un Club de Futbol Reddis que ha assolit l’ascens i que la pròxima temporada jugarà a la Primera Catalana, una lliga formada per tres grups de 16 equips.

Segona jornada de votacions

Abans del partit, els socis del CF Reddis van tenir l'última oportunitat per poder votar i escollir la nova imatge del club. El resultat es coneixerà aquest divendres, 10 de juny, durant l'assemblea de socis