Back to top

Últims dies per gaudir del casal 'Back to the future' del Pi del Burgar

A través de diferents activitats lúdiques i esportives, els nens i nenes que hi participen han d'aconseguir trobar la fórmula que lluiti contra el coronavirus.

La gran majoria de casals i campus d'estiu del territori finalitzen aquesta setmana. Un d'aquests és el casal 'Back to the future' que organitza el Consell Esportiu del Baix Camp a l'escola Pi del Burgar. Durant tot el mes de juliol, un gran nombre de nens i nenes han passat pel casal i han ajudat uns personatges del futur a trobar la fórmula que lluiti contra el coronavirus.

Una jornada d'educació i formació viària

Precisament, durant aquests dies els infants han pogut gaudir també d'una activitat d'Educació i Formació Viària a càrrec del Servei Català de Trànsit. D'aquesta manera, mitjançant les bicicletes i els patinets, els nens i nenes han après les normes bàsiques de circulació i les han posat en pràctica a través d'aquest reduït circuit.

Casal d'estiu

Adaptar-se a la Covid-19

El casal 'Back to the future', com la resta d'activitats del territori, ha hagut d'adaptar la seva programació i prendre un conjunt de mesures d'higiene i seguretat a causa de la Covid-19.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades