Back to top

Un identificat per la mort violenta d'un home a Cambrils

Els fets han tingut lloc en un camí rural ubicat entre Cambrils i Vinyols i els Arcs, a mig matí d'aquest dilluns. Els primers indicis apuntarien a un atropellament intencionat

Aquest matí de dilluns, al voltant de les 10:45 h, els Mossos d'Esquadra han rebut un avís per la troballa d'una persona malferida, en un camí rural ubicat entre els municipis de Cambrils i Vinyols i els Arcs.

En arribar al lloc, agents dels Mossos i de la Policia Local de Cambrils han trobat la víctima a terra i li han fet maniobres de reanimació. Malgrat la intervenció, l’home ha resultat mort. Els primers indicis apuntarien a un atropellament intencionat, segons ha avançat l'Agència Catalana de Notícies. 

Segons ha avançat Elcaso.cat, els Mossos han identificat el presumpte agressor a primera hora de la tarda. Segons sembla, aquest seria veí de la víctima i l'atac hauria estat amb l'objectiu de provocar-li la mort.

La Divisió d'Investigació Criminal de Tarragona s’ha fet càrrec de la investigació per esclarir els fets i les circumstàncies de la mort. D'altra banda, l’autoritat judicial ha decretat el secret d’actuacions.

Paraules clau:

Notícies relacionades