Back to top

Una adaptació del Petit Príncep amb fins benèfics

L'Orfeó Reusenc programa el musical "Només cal voler-lo sentir", una adaptació del Petit Príncep, amb fins benèfics, a càrrec de la companyia de teatre Cliffort.

L'Aviador, la Flor presumida, la Guineu... i el Petit Príncep. Segur que tots coneixeu el clàssic que s'ha portat al cinema, al teatre, o a la ràdio, i que se n'han fet tantíssimes versions. La que s'ha pogut veure aquest cap de setmana a Reus ha estat impulsada per la companyia Cliffort, un projecte liderat per la Georgina Vidal i el reusenc Arnau Gomis que es va crear amb fins solidaris: els beneficis van destinats a millorar l'atenció d'infants i joves de l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa. El musical està pensat per a tots els públics i especialment destinat a totes les famílies que han hagut de passar tantes hores en una habitació d'hospital. 

Apropar els musicals a la gent

Sis actors i actrius interactuen amb el públic i omplen l'escenari d'acció, música, coreografies, i efectes lumínics i sonors, per donar forma a un Petit Príncep que s'adapta a cada ciutat on va. El projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració d'una vintena de persones.

Paraules clau:

Notícies relacionades