Back to top

Una APP per atendre possibles casos de coronavirus

La Generalitat posa en marxa Stop Covid-19 Cat, una aplicació mòbil a través de la qual els professionals de l'àmbit sanitari buscaran donar resposta a la ciutadania davant la crisi del coronavirus.
covid

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha presentat aquest dimecres al matí una nova via d'atenció per a possibles casos de coronavirus.

Un sistema que se suma als que existeixen actualment i que ha de permetre descongestionar, entre d'altres, el telèfon 061. Es tracta d'una aplicació mòbil a través de la qual els treballadors de l'àmbit sanitari podran conèixer els símptomes del pacient i el seu grau. 

L'APP es diu Stop Covid-19 Cat i aquest dimecres entrarà en funcionament. A través de l'aplicació els professionals podran preguntar als usuaris si han patit alguna patologia prèvia o conèixer si empitjoren els símptomes i determinar si els afectats requereixen d'un tractament personalitzat, en aquest cas, es derivaria la persona. 

Segons la consellera Vergés, l'objectiu és que la ciutadania senti Salut a prop i també els treballadors i professionals que hi treballen. L'aplicació permetrà disposar, diu Vergés, de més informació sobre la malaltia. 

L'aplicació estarà disponible, al llarg d'aquest dimecres, per a les plataformes Android i iOS.

megabanner

Paraules clau:

Notícies relacionades