Back to top

Una avaria deixa sense llum milers de persones a Reus

Nombrosos carrers de la ciutat i els barris s'han quedat sense subministrament elèctric aquest dimarts a Reus per culpa d'una incidència. A les 12.30 h s'ha restablert el servei.

Reus ha quedat parcialment a les fosques aquest dimarts. Des de les 11.13 h que una avaria en una línia de mitjana tensió afecta bona part de la ciutat. Es desconeix l'afectació total però segons Endesa hi ha hagut uns 3.000 abonats que s'han vist afectats. Altres fonts parlen de més de 10.000 afectats. 

Segons expliquen la desconnexió d'aquesta línia elèctrica seria la causant de l'avaria, per bé que es desconeix l'origen de la incidència. Alguns comentaris a les xarxes socials ubiquen els talls de llum al centre de la ciutat, però també en barris

Canal Reus ha contactat amb Endesa que ha explicat que l'avaria d'origen encara s'està solucionant. Amb tot, s'ha reconnectat tots els afectats a través de vies alternatives per garantir el subministrament elèctric. Segons la companyia a les 12.30 h s'havia reconnectat tots els afectats. 

Protecció civil eleva les xifres d'afectats

Ara bé, un tuit de Protecció Civil afirma que els afectats per la incidència han estat molts més, segons aquesta informació, la xifra s'hauria acostat als 14.000 afectats a l'inici de l'avaria. 

Paraules clau:

Notícies relacionades