Back to top

Una avioneta sobrevolarà la Costa Daurada amb la marca 'Visit Reus'

L'Ajuntament de Reus i La Fira Centre Comercial uneixen forces per potenciar la marca 'Visit Reus' a la Costa Daurada. I és que a partir d'aquest agost, una avioneta recorrerà les platges dels principals municipis de la costa.
Una avioneta sobrevolarà la Costa Daurada amb la marca 'Visit Reus'

Convertir Reus en una de les ciutats més atractives del país. Aquest és l'objectiu amb el qual es va crear, ara fa un any, la marca 'Visit Reus'. Una campanya amb la qual l'Ajuntament vol incrementar el nombre de visitants, oferint diverses propostes culturals i socials vinculades a la ciutat.

Una iniciativa on, enguany, també si suma, de manera molt intensa, el centre comercial La Fira. I és que han creat una campanya de publicitat molt visual i de grans dimensions. Es tracta d'una avioneta que sobrevolarà les principals platges de la Costa Daurada amb la marca 'Visit Reus'.

"Volem ser on és la gent", assegura Mayte Forján, gerent de La Fira Centre Comercial. I és que, ara a l'estiu, la gent es troba a la costa, concretament a les platges. Per aquest motiu, s'ha creat aquesta campanya, la qual està orientada al turista estranger i nacional, perquè "coneguin la ciutat de Reus".

No obstant això, aquesta no serà l'única acció conjunta que estan portant a terme el consistori i el centre comercial per potenciar la ciutat aquest estiu. I és que també es faran accions de promoció a l'Aeroport de Reus entre els milers de visitants que hi arriben. A més, a les mateixes instal·lacions de La Fira també s'oferirà informació sobre l'oferta turística i d'oci que ofereix la ciutat. Una gran campanya centrada en un únic objectiu: fer créixer el municipi.

"Aquesta acció farà possible que el nom de Reus arribi a moltíssim visitants", assegura la regidora de Cultura i Projecció de Ciutat de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Caelles. Una campanya que també "contribuirà a posicionar i projectar la nostra ciutat com una de les destinacions de qualitat de la nostra regió".

Unes accions amb les quals es deixa constància que la nostra ciutat, de mica en mica, es projecta al món. I ara no només ho farà per terra, sinó també per aire.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades