Back to top

Una casa de nines plena de gegants, el cartell de Sant Pere 2020

Els alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de Reus de la Diputació de Tarragona han confeccionat una imatge que evoca el confinament dels elements festius més representatius de la ciutat: els gegants.
cartell

No era un any fàcil per fer el cartell de la Festa Major de Sant Pere, però els alumnes de l'Escola d'Art i Disseny ho han aconseguit i amb escreix. Enguany s'ha plantejat un edifici on conviuen els gegants de la ciutat, confinats en plena pandèmia del coronavirus. Una imatge que evoca la situació de la Festa Major d'enguany, sense seguici i sense tronades, per les restriccions evidents i necessàries que obliga a mantenir la COVID-19. 

cartell

Un projecte en una classe que ha acabat derivant en un cartell de Festa Major dels que farà història. Elegant, sobri, en 3D i amb una acurada representació simbòlica que recorda els '13 Rue del Percebe' del gran Ibáñez. De fet, el cartell és el clar reflex del que serà el Sant Pere d'enguany, amb la gran majoria d'actes suspesos per culpa de la pandèmia i amb la voluntat de garantir un seguit d'esdeveniments de forma telemàtica i virtual que puguin, sempre des de casa, gaudir-se al màxim. 

ENQUESTA

T'agrada el cartell de Sant Pere 2020
No
No ho sé
 
 
 
 
 
 
Created with Quiz Maker

Paraules clau:

Notícies relacionades