Back to top

Una cinquantena de reusencs al Viacrucis de Sant Josep Obrer

Tal com marca la tradició, els solemnes viacrucis enceten la jornada de Divendres Sant. Al del barri Sant Josep Obrer hi han participat una cinquantena de fidels.
Viacrucis Sant Josep Obrer

El Divendres Sant ha començat ben d'hora a la ciutat de Reus, a les set del matí s'iniciava el solemne i tradicional viacrucis que organitza des de fa cent anys l'Arxiconfraria del Sant Crist de la Creu. Els fidels, que s'han aplegat a la parròquia de Sant Joan Baptista, han pogut sumar-se a dos quarts de nou al solemne viacrucis dels barris Fortuny i Juroca que convoca la Confraria de Sant Bernat Calbó i a les 9 al del barri de Sant Josep Obrer. En aquest darrer, organitzat per la Germandat de Sant Josep Obrer, hi han participat una cinquantena de persones que han recorregut els carrers del barri adornat la imatge del Sant Crist de l'Agonia.

Durant el viacrucis els fidels recorren espiritualment el camí que va fer Jesús abans de ser clavat a la creu. El trajecte està compost per 14 estacions que representen algun dels fets que el fill de Déu va viure durant el recorregut.

Paraules clau: