Back to top

Una dècada al capdavant del Reus Deportiu

El novembre del 2011 el Reus Deportiu va viure unes eleccions que van comportar canvis, amb l'arribada de Mònica Balsells al capdavant del club.

Ja fa una dècada que Mònica Balsells va accedir a la presidència del Reus Deportiu. Va ser l'any 2011 i després de guanyar unes eleccions que es van decidir per pocs vots de diferència. Sis anys després, el 2017, va revalidar la presidència per un segon mandat, l'actual, que s'acabarà el 2023. Balsells va passar pel Cercle Central de Canal Reus, on va valorar "positivament" aquests deu anys al capdavant del club. 

Descarta un tercer mandat 

Aquest dijous, se celebrarà l'assemblea de socis del Reus. Una trobada en la qual es pot aprovar una modificació dels Estatuts que permetria que un president es pogués presentar una tercera vegada, en situacions excepcionals, en un mandat breu de tres anys. Sobre aquesta possibilitat, Balsells va assegurar al Cercle Central que "ara mateix és un 99% que no". Subratlla que ha viscut "els millors i els pitjors anys de la meva vida en aquest club". 

Considera que "hi ha d'haver un relleu i gent jove que vulgui adoptar això" i que, per responsabilitat, "li agradaria deixar el club sanejat econòmicament". Mònica Balsells assegura que "si hi hagués un relleu amb cara i ulls, jo seria la primera que estaria contentíssima". 

Creixen les seccions

Balsells assegurava, ara fa deu anys, que es dipositaven "massa esforços" en el primer equip d'hoquei i que es deixaven de banda altres seccions. Una dècada després, la presidenta del Reus considera que les coses han canviat. "El primer equip ho acaparava tot econòmicament i socialment. Ara no tenen ni la meitat del pressupost que tenien el 2011 i les seccions han anat creixent moltíssim". 

Recupera el programa del Cercle Central

Paraules clau:

Notícies relacionades