Back to top

Una desena de comerços de la Rambla Jaume I de Cambrils han tancat per les obres

Ja són nou mesos d'obres que, encara que siguin per un futur millor, ha afectat negativament als comerços de l'entorn de la Rambla.

La remodelació de la Rambla Jaume I ha estat un dels projectes estrella en el mandat d'Oliver Klein. Un projecte que ja es va engegar amb Camí Mendoza com a alcaldessa, però que va executar-se finalment després de la moció de censura. Unes obres criticades des d'un inici per la rapidesa amb què es van tirar endavant perquè es poguessin acabar abans de les eleccions.

Afectació durant les temporades altes

Les presses van provocar que les obres caiguessin en campanyes importants pel comerç cambrilenc: Setmana Santa i les vacances d'estiu. L'efecte de les obres ha estat tan fort que, segons la Plataforma d'afectats per les obres de la Rambla Jaume I, una desena de comerços han tancat per la falta de vendes

La campanya d'estiu, per tant, s'ha perdut, i ara temen l'arribada de l'hivern, que de per si ja és fluixa, encara ho seria més amb les obres a la porta. De fet, des de la Plataforma apunten directament a l'Ajuntament i denuncien la falta d'ajuda per part del consistori.

Davant les dificultats, la xarxa d'afectats ha fet pinya i entre ells han incentivat el consum entre comerços perquè no es noti, encara que sigui poc, aquesta baixada de vendes. 

Paraules clau:

Notícies relacionades