Back to top

Una desena de detinguts en l'operació policial contra el tràfic de drogues

JORDINA ARNAU / ADRIÀ MORTE / MARIA LUCEA

Una desena de persones han estat detingudes aquest matí a Reus en el marc d'un operació antidrogues que a hores d'ara ja ha acabat. Des de primera hora del matí, un operatiu conjunt de la Policia Nacional i els Mossos d'Esquadra han efectuat diverses a entrades al carrer Robert i a l'Alt de Sant Pere, entre d'altres.

Aquest és el moment en què els mossos d’esquadra, conjuntament ambla PoliciaNacional, arrestava a 4 de la desena de persones detingudes en l’operació policial en contra del tràfic de drogues d’aquest matí a Reus. Segons les fonts policials s'han dut a terme més de 5 entrades en diversos immobles de la ciutat.
Al segon pis de la casa número 4 del carrer Alt de Sant Pere, al costat de la plaça de les Aigües, els mossos han incautat droga, documentació i objectes relacionats amb la fabricació de les substàncies il·legals. Els veïns de la zona s’han mostrat sorpresos davant d’aquest desplegament i aquestes són les seves impressions.

En aquest immoble, ha finalitzat l’operació amb 4 persones detingudes, 3 homes i una dona. Abans de l’inici de les detencions s’han tret dos menors que habitaven al pis.