Back to top

Una desena de detinguts en una operació contra els narcopisos a la Sardana

Es tracta d'un dispositiu que s'ha iniciat de matinada, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Reus. S'han fet entrades a cinc pisos i també a una perruqueria al carrer de Wad-Ras.

Els Mossos d'Esquadran han desplegat un ampli dispositiu de les unitats d'investigació del cos al barri de la Sardana de Reus, aquest dimecres al matí, a primeríssima hora. La policia catalana ha liderat una operació contra el tràfic de drogues i s'han efectuat deu detencions, segons han informat des del cos. 

L'operatiu ha començat de matinada. Els agents han entrat, primer de tot, en cinc domicilis del carrer Eulastia Pijoan i també de la Sardana. Les pesquises apuntaven al fet que podrien tractar-se de narcopisos. Agents dels ARRO, el GEI i l'UCC hi han entrat per efectuar-hi les corresponents investigacions. 

Operació Drogues Sardana

Després, els agents han anat fins a una perruqueria del carrer de Wad-Ras, també al barri de la Sardana. S'ha trencat el candau de la persiana i s'ha accedit a l'interior de l'establiment. 

Fonts de la investigació apunten a que els agents han trobat suficients proves i evidències com per portar els presumptes delinqüents davant la justícia. De fet, els Mossos asseguren que s'han comisat armes blanques i també una pistola elèctrica. 

Paraules clau:

Notícies relacionades