Back to top

Una dona denuncia una violació múltiple a Reus

La víctima, d'uns 35 anys, va denunciar als jutjats de Reus una agressió sexual múltiple que s'hauria produït fa dues setmanes. De moment no s'han fet detencions, segons informa el "Diari de Tarragona".
jutjats de Reus

Segons la denúncia que ha presentat la víctima als jutjats de Reus, els fets haurien passat fa dos caps de setmana, en un descampat proper al Santuari de Misericòrdia, quan tres persones haurien abusat sexualment d'ella.

La matinada del 13 gener va ser atesa a l'hospital Sant Joan de Reus, i l'equip mèdic de guàrdia va activar el protocol d'alerta d'un possible delicte sexuals arran de les explicacions de la víctima i de l'atenció mèdica que va rebre. 

El cas està a mans dels Mossos d'Esquadra, tot i que la Guàrdia Urbana de Reus i l'Ajuntament han posat els mitjans perquè la víctima pugui allotjar-se en un pis habilitat per casos de violència de gènere.

Amb la declaració de la víctima, els agents han començat a investigar si hi va haver aquest delicte i quantes persones i haurien participat. De moment el cas ha entrat als jutjats de Reus i la investigació continua oberta, segons les mateixes fonts del "Diari de Tarragona".

Concentració en denúncia de la violació múltiple avui a les 19 hores a la plaça del Mercadal

cartell concentració

Paraules clau:

Notícies relacionades