Back to top

Una dona mor atropellada per un tren a Cambrils

Una dona de mitjana edat ha mort aquest dissabte en ser atropellada per un tren de mercaderies mentre creuava pel pas a nivell entre les andanes a l'estació de Cambrils. L'accident ha obligat a tallar la circulació de trens entre Salou i l'Hospitalet de l'Infant durant tres hores i ha provocat retards en la línia entre Barcelona i Tortosa.
Accident mortal Cambrils

Els fets han passat a primera hora de la tarda, quan la dona creuava pel pas de nivell de la mateixa estació de Cambrils. Diverses dotacions de Bombers, Mossos d'Esquadra i SEM s'han traslladat al lloc de l'accident, però no han pogut fer res per salvar-li la vida, ja que ha mort a l'acte. Segons fonts d'Adif, que gestiona les vies, el conductor del tren de mercaderies no ha pogut esquivar la dona que s'hauria quedat paralitzada. Una versió que també ha confirmat un passatger de l'estació que ha presenciat l'accident.

Com a conseqüència del sinistre, la circulació de trens entre Salou i l'Hospitalet de l'Infant s'ha aturat durant tres hores. Els passatgers del tren que circulava en direcció a Tortosa, i que havia sortit de Barcelona a tres quarts d'una del migdia, han hagut de recórrer el tram afectat en un servei de bus alternatiu. Els següents passatgers que s'han desplaçat entre Barcelona i Tortosa han pogut fer el trajecte en tren, però amb tres quarts d'hora de retard. A les cinc de la tarda la circulació de trens ha quedat restablerta.

Paraules clau:

Notícies relacionades