Back to top

Una empresa 'antiokupa' per desallotjar una nau habitada a Reus

Un empresari de Reus ha enviat una empresa d'aquestes característiques a una nau del Polígon AgroReus per fer-ne fora l'antic propietari, que hi viu des de fa 10 anys després d'arruïnar-se.

Dos integrants d'una empresa de desocupacions, que actuen al marge de les actuacions policials, s'ha personat aquest dimecres al matí a les portes d'una de les naus més grans del Polígon AgroReus.

Allà hi viu des de fa 10 anys Antonio Blanco, un empresari afectat per la crisi de la primera dècada dels 2000 i al qual li van embargar tan la casa com les propietats industrials que tenia.

nau agro reus, antonio blanco

Des d'aleshores viu, juntament amb la seva dona, en un espai adaptat d'aquesta nau, que va acabar en mans de la Sareb. Recentment, un altre empresari de la ciutat ha adquirit la nau i segons explica Blanco, es va iniciar un procés de negociació amb un agent immobiliari que actuava de mediador i el nou propietari per buscar una solució.

Blanco assegura que no té diners per pagar-se una casa i d'aquí que les converses anessin encaminades a donar-li feina i temps per poder mudar-se. Segons explica, i sense cap explicació prèvia, les converses s'han trencat. La següent notícia que ha tingut del nou propietari han estat les trucades telefòniques i la visita d'aquesta empresa de desocupacions.

Finalment, i després d'uns minuts de conversa, els membres de l'empresa han marxat sense aconseguir el seu objectiu. Blanco explica que espera que tornin durant les pròximes hores o dies. 

nau agro reus, antonio blanco

Paraules clau:

Notícies relacionades