Back to top

Una experiència "terrorífica" a la Casa Gasull de Reus

Es poden aconseguir invitacions per "La maledicció de la Casa Gasull" portant 2 litres de llet per invitació que aniran destinats al Banc dels Aliments de Reus. 

El departament de Joventut de la regidoria de Salut i Ciutadania de l'Ajuntament de Reus ha preparat per a aquest pròxim cap de setmana una experiència terrorífica a la Casa Gasull. De la mà d'una trentena de joves voluntaris i del Casal de Joves de La Palma, els dies 29, 30 i 31 d'octubre comença "La maledicció de la Casa Gasull".

Amb les invitacions gairebé exhaurides, els passis es faran des de les 19:00 fins a les 23:00 h, en franges de 15 minuts i grups de 8 persones. L'edat recomanada és a partir de 12 anys i, a més, cal tenir en compte que els joves i les joves de 12 a 14 anys hauran d'entrar acompanyades per un adult. 

Invitacions

Un dels punts de recollida d'invitacions és el Casal de Joves de La Palma, de 10:00 h a 14:00 h de dimarts a divendres, i a més, de diluns a dijous, de 16:30 h fins a les 19:00 h això si, fins a exhaurir existències. Cal portar 2 litres de llet per invitació que aniran destinats al Banc dels Aliments de Reus. 

La creació de "La maledicció de la Casa Gasull" la realitza Àlex Manriquez, actor i escenògraf, que des de 2014 treballa amb els joves voluntaris de Reus. A més, es compta amb la col·laboració d'altres departaments de l'Ajuntament de Reus i entitats diverses, com el Bràvium Teatre. 

Aquesta edició ha esta possible gràcies a Olis Gasull i a Toni Blasco, que ha cedit desinteressadament aquesta casa modernista patrimoni de la ciutat. És sens dubte una oportunitat única per visitar la casa.

Per a més informació es pot trucar al 977 010 268 o entrar a l'Instagram @joventutreus

Paraules clau:

Notícies relacionades