Back to top

Una exposició per fer un recorregut pels últims 50 anys de la ciutat de Reus

La Fundació Privada Reddis presenta l'exposició "Reus 1970-2020. Cronologia d'una transformació". Es tracta d'un resum dels fets més rellevants dels darrers 50 anys en format cronològic i en una curada presentació i il·lustració.

La Fundació Privada Reddis presenta l'exposició "Reus 1970-2020. Cronologia d'una transformació". Es tracta d'un resum dels fets més rellevants dels darrers 50 anys de la ciutat en format cronològic i en una curada presentació i il·lustració amb l'objectiu d'apropar i divulgar la història de la ciutat a les noves generacions i a la ciutadania en general.

De fet, l'exposició s'emmarca dins del projecte Reus 1970-2020, la transformació d'una ciutat, impulsat per la Fundació Privada Reddis i sota la direcció de continguts de l'historiador Joan Navais . Es tracta de la tercera part d'un exercici de memòria històrica que va començar amb un cicle de conferències, seguit d'una sèrie documental emesa per Canal Reus.

La Biblioteca Xavier Amorós acollirà aquesta exposició fins al proper 30 de novembre per tal de plasmar el coneixement existent sobre aquest període comptant amb el pes i la força de les imatges, i amb una posada en escena que vol representar una ciutat en continu procés de canvi.

`presentació Reus 1970-2020: cronologia d'una transformació

Un cicle de conferències, una sèrie documental, una exposició i un llibre

El projecte Reus 1970-2020: transformació d'una ciutat no finalitza amb aquesta exposició sinó que culminarà amb l'edició d'un llibre editat pel Centre de Lectura que constarà de diversos capítols temàtics com urbanisme, cultura, moviments socials o economia i política institucional, entre d'altres.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades