Back to top

Una exposició mostra com serà el futur passeig de la Boca de la Mina

L'Ajuntament de Reus ha donat a conèixer a la ciutadania el projecte de millora i recuperació del passeig de la Boca de la Mina a través d'una exposició. Una mostra que s'ha ubicat al vestíbul de l'edifici de l'antic hospital, on es poden veure diverses maquetes a escala d'alguns dels futurs àmbits del passeig.
Una exposició mostra com serà el futur passeig de la Boca de la Mina

Fins al pròxim 2 d'abril, el vestíbul de l'edifici de l'antic hospital de Reus acollirà una exposició sobre el projecte de millora i recuperació del passeig de la Boca de la Mina. Uns treballs urbanístics que neixen de la voluntat de retornar als reusencs el que esdevé un dels passejos amb més història de la ciutat.

Per aquest motiu, a hores d'ara és un dels projectes més grans que porta a terme l'Ajuntament de Reus. Segons el regidor de Promoció Econòmica i Urbanisme de l'Ajuntament de Reus, Marc Arza, es tracta d'un projecte que supera els 3 milions d'euros, ja que es tracta d'una "intervenció integral sobre tot el passeig de la Boca de la Mina fins a, pràcticament, al Pere Mata". 

Unes obres de vital importància per a la ciutat que a través d'aquesta exposició, es pretén que els ciutadans també se'n sentin partícips. Una mostra que ha estat produïda pel Museu de Reus en coordinació amb Batlle i Roig Arquitectes, que ens donar una visió a escala de quins serà l'aspecte del futur passeig de la Boca de la Mina.

El passat, present i futur del passeig de la Boca de la Mina de Reus restarà al vestíbul de l'antic hospital de Reus fins al pròxim 2 d'abril i es podrà visitar de dilluns a divendres de les 15.30h a les 20.30h.

Paraules clau: