Back to top

Una família de l'Aleixar denuncia la crema intencionada del seu mas

Els fets van tenir lloc el passat 9 de desembre. Asseguren que el foc, que va començar a l'interior de l'edificació, va ser provocat. Demanen que trobin els culpables per poder reconstruir-lo amb tranquil·litat.

Els darrers 20 anys de feina de formiga per condicionar un petit mas als afores de l'Aleixar i convertir-lo en punt de trobada d'amics i familiars van esfumar-se en menys d'una hora el passat 9 de desembre. Poc després de les 9 de la nit, el mas d'aquesta família establerta a Reus, però amb forts vincles amb l'Aleixar va cremar de forma sobtada. Minuts abans, una familiar que viu al municipi, no havia vist res estrany.

Tot i que els indicis ja indicaven des de bon inici que el foc hauria estat provocat, durant les setmanes posteriors, han pogut trobar cadires i coixins que estaven guardats a l'interior a més de 100 metres del mas, en una mena de mirador i en perfecte estat.

mas aleixar 2

Asseguren que tenen sospites de qui pot haver estat, perquè aquest estiu ja havien descobert restes de botellots i cigarretes, a més d'alguns joves de la zona que intentaven banyar-se a la bassa fins i tot quan alguns membres de la família eren presents.

Tot i que són conscients que no recuperaran el que s'ha endut el foc, demanen que si algú sap alguna cosa, col·labori amb els Mossos amb la investigació que està en marxa. Afirmen que no entenen el motiu, que no tenen problemes amb ningú i que necessiten deixar-ho tancat per poder començar a aixecar l'espai, de nou, amb tranquil·litat.

Paraules clau:

Notícies relacionades