Back to top

Una Flashmob per donar la benvinguda al nou curs

El Centre de Lectura i el Reus Deportiu s'han tornat a unir per a donar la benvinguda al nou curs d'una manera diferent i original. Aquesta vegada ho han fet a través d'una Flashmob, un esdeveniment artístic en què un grup de persones es reuneixen en un lloc públic per ballar una coreografia i difondre-la posteriorment a través de les xarxes socials.
Una Flashmob per donar la benvinguda al nou curs

La plaça del Mercadal es va vestir de vermell i blanc per acollir la Flashmob organitzada pel Centre de Lectura i el Reus Deportiu. Una coreografia al ritme de la música i la lletra en directe de l'himne 'Tots som de Reus' d'Ariel Santamaria, on tothom si podia sumar sempre que conegués el ball, com assegura Àngels Rivero, una de les professores de l'Escola de Dansa del Centre de Lectura de Reus. Per aquest motiu, des de l'organització van difondre a través de les xarxes socials un vídeo amb els passos a seguir per fomentar la participació ciutadana.

Un esdeveniment on l'objectiu principal era clar: passar-s'ho bé. Per aquest motiu, alguns dels alumnes del Centre de Lectura destaquen que una Flashmob els permet poder ballar amb més llibertat i sense la pressió de les actuacions que porten a terme als teatres.

Un esdeveniment que va acabar amb l'actuació en directe d'Ariel Santamaria i un petit obsequi per a tots els participants que van convertir la plaça del Mercadal en una autèntica pista de ball.

Paraules clau:

Notícies relacionades