Back to top

Una gala al Teatre Bartrina obrirà oficialment l’Any Ferrater 2022

En el decurs de l’espectacle es recitaran versos i textos i es podran veure imatges inèdites relacionades amb Gabriel Ferrater

El pròxim dimarts, dia 22 de febrer, a les 20:00 h, es donarà el tret de sortida oficialment a l’Any Ferrater 2022 amb una gala organitzada conjuntament per la Institució de les Lletres Catalanes del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Sant Cugat i l’Ajuntament de Reus.

En el decurs de l’espectacle, que tindrà entrada gratuïta tot i que cal reservar prèviament les localitats a través de la web del teatre, es recitaran versos i textos i es podran veure imatges inèdites relacionades amb Gabriel Ferrater. També hi prendran part el poeta Enric Casasses, i Barbara Kusa i Feli Gasull, que faran una intervenció poeticomusical.  

La gala serà presidida per la consellera de Cultura de la Generalitat, Natàlia Garriga; l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, i el comissari de l’Any Ferrater, Jordi Cornudella.

Altres actes destacats 

presentació de l'Any Ferrater 2022

Entre els principals actes destacats, entre els quals hi ha els organitzats per Gosar Poder, que també han intervingut en la roda de premsa de presentació dels actes de l’Any Ferrater, hi haurà la segona convocatòria del premi de Narrativa Ciutat de Reus “Diré el que em fuig”, el cicle de programació contemporània Paradigmes, o la caminada Reus-Almoster prevista per a aquest diumenge dia 20 de febrer i organitzada per Reus Esport i Lliure.

El dia 21 de març, Dia Mundial de la Poesia, es farà una activitat extraordinària que inclourà la traducció d’un poema de Ferrater a més de 20 llengües del món.

Durant l’any s’han previst més de 70 activitats entre conferències, exposicions, rutes, lectures, xerrades, etc. que es podran trobar a l’espai que les Biblioteques municipals dediquen a l’efemèride i que han batejat com a Zona Gabriel Ferrater

Paraules clau:

Notícies relacionades