Back to top

Una incidència deixa sense llum 4.000 abonats de Cambrils i Riudoms

El tall de subministrament elèctric s'ha produït a les 15:20 de la tarda d'aquest dissabte, segons informa Endesa

Passaven 5 minuts d'un quart de quatre de la tarda quan part de la població de Riudoms i de Cambrils s'han quedat sense electricitat. Els abonats afectats han estat uns 4.000, repartits a parts iguals entre les dues poblacions, és a dir, uns 2.000 abonats de Cambrils i uns 2.000 abonats de Riudoms, i és que segons ha informat la companyia elèctrica d'Endesa, una línia elèctrica s'ha desconnectat. El problema estaria en un quadre elèctric, que ha cremat. Els tècnics estan treballant en la solució de la incidència i buscant el motiu que hauria provocat l'avaria.

Una estona després 2.000 abonats continuaven sense llum

Part de la població afectada, en concret la de Cambrils, ha recuperat el subministrament elèctric a les 15:24 hores, 4 minuts més tard de produir-se la incidència, segons fonts de la companyia elèctrica, mentre que els 2.000 abonats de Riudoms continuaven sense llum passades les 4 de la tarda. Tot i que és difícil fer una previsió exacta de l'hora que estarà solucionada la incidència, els tècnics asseguren que el servei es restablirà durant aquesta mateixa tarda.

Actualització 18.45 h 

Segons ha informat l'ajuntament de Riudoms, prop de les 7 de la tarda s'havien pogut rearmar tots els transformadors de la població excepte el situat al carrer Baltasar de Toda i Tàpies. Per tal de recuperar l'electricitat a tots els domicilis, els tècnics estan treballant en la instal·lació d'un generador. En aquests moments, la zona afectada és la compresa pels carrers Enric Castro Casanova, Baltasar de Toda i Tàpies, i la plaça de l'Arbre.

Paraules clau:

Notícies relacionades