Back to top

Una jornada saludable pel cos i sostenible pel medi ambient

Un voluntariat de recollida de deixalles a la platja de la Llosa es combina amb una classe de ioga per fer la proposta més atractiva

Una vintena de persones s'han reunit a la platja de la Llosa de Cambrils per recollir la brossa llançada a la sorra. La iniciativa ha estat impulsada per Good Karma Projects, que davant la impossibilitat d'organitzar esdeveniments amb nombrosos participants per la Covid-19, ha optat per llençar la proposta amb la idea que qui volgués se la fes seva, i la dugués a terme en grups reduïts. La iniciativa ha tingut seguidors a nivell estatal. Al Camp de Tarragona s'ha fet neteja a diverses platges, tres de les quals a Cambrils.

Combinar el ioga i la neteja de platges ha estat una fórmula d'èxit

En aquesta ocasió hem fet seguiment del centre de benestar Kula de Reus, que han decidit sumar-se a la iniciativa i completar-la amb una classe de ioga, que han traslladat del propi centre a l'aire lliure. L'Òpal Robles, responsable del centre, assegura que "la proposta combinada ha estat un èxit, perquè de seguida s'hi van apuntar bastantes persones". Mentre que algunes participants hi han anat més atretes pel ioga, d'altres ho han fet per la recollida de brossa.
 
 

Paraules clau:

Notícies relacionades