Back to top

Una jornada de tatuatges solidaris recull 1250 euros

Un estudi reusenc de tatuatges ha impulsat una iniciativa solidària en favor de la Lliga contra el càncer. Durant un dia ha fet microtatuatges per trenta euros que han permès recaptar uns 1250 euros per a la fundació. Una cinquantena de persones han participat a la jornada que s'ha convertit en una festa solidària.
tattoo

L'Eva María ha decidit fer-se un tatuatge per a una bona causa, recaptar fons en favor de la lluita contra el càncer. Explica que "he mirat algo que m'agradés, que signifiqués alguna cosa per a mi, perquè per a mi és important que tingui un significat tot allò que em tatuo. Llavors m'he tatuat el meu horòscop, gèminis". García afirma que ha viscut diversos casos d'aquesta malaltia a la seva família, i que hi hauria d'haver més iniciatives com la que ha impulsat el responsable de l'establiment reusenc Makéame Barber Shop & Tatto, Roger Navarro, juntament amb la Lliga contra el càncer, qui n'ha estat la fundació beneficiària. Navarro diu que "teníem ganes de fer alguna cosa solidària, alguna cosa maca, vam començar amb molta il·lusió, i cada vegada més, perquè s'ha fet més gran que quan vam començar, i molt contents. La resposta de la gent ha estat genial, hem rebut més de mil trucades en una setmana (...) i més de cinc-cents whatsapps".

Des de la Lliga contra el càncer, el seu director David Ortega explica que "el Roger es va posar en contacte amb nosaltres, volia fer una diada de fer microtattoos solidaris; nosaltres vam veure que aquí darrera hi havia un bon fons. A més, hi ha un projecte important que és que des de Makéame Barber Shop & Tatto informarem a partir dels propers mesos a les dones que s'han reconstruït el pit i voldran fer-se la micropigmentació, doncs podrem col·laborar amb Makéame per oferir aquest servei i per donar informació a les dones que ho necessitin".  

Una cinquantena de persones han participat en la iniciativa en què, fent una aportació de 30 euros, s'han pogut fer un petit tatuatge solidari. Un d'ells, el Rubén Fontarosa, diu que "és el meu primer tatuatge, he decidit venir perquè tenia l'espineta de fer-me un tatuatge, i vaig veure aquesta oportunitat, i dic, mira, ajudo en un acte solidari contra el càncer". Una altra participant, Núria Puig, explica que "jo ja feia temps que em volia fer un tatuatge, i malauradament dins la meva família hem viscut casos de familiars que s'han mort de càncer i, bé, doncs ho he trobat una bona oportunitat venir aquí".

La jornada s'ha convertit en una festa que ha estat amenitzada pel DJ Samuel M. i ha comptat amb un vermut i pica-pica.

Paraules clau:

Notícies relacionades