Back to top

Una nena de l'Aleixar dona tots els seus estalvis a la Lliga Contra el Càncer

La Carla , una nena de vuit anys veïna de l'Aleixar, va buidar la seva guardiola i va donar tot els seus estalvis a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre.

El passat divuit d'octubre amb motiu del dia mundial del càncer de mama, la delegació del poble de l'Aleixar va portar a terme la campanya de venda de mascaretes amb el lema, "Pit i endavant", impulsada per la Lliga.La campanya en si, va ser un gran èxit al mateix poble, perquè no només se'n van exhaurir totes les mascaretes que estaven a la venda el dia assenyalat, sinó que es van reservar cent mascaretes més.

Emotiu gest

La part emotiva, però, va arribar quan la Carla, un cop davant de la parada que tenia plantada al carrer la delegació del poble, va donar tots els seus estalvis a l'entitat. Un gest d'alta generositat i solidaritat que va ser rebut amb immensa emoció, ja que les grans fites s'assoleixen a partir de petits gestos com els de la Carla.

Tenint en compte que a causa de les mesures de seguretat implementades per la Covid-19 la Lliga ha perdut marge de maniobra per poder organitzar actes i esdeveniments per tal de recaptar fons, la campanya "Pit i endavant", ha estat una bona dosi d'oxigen, ja que ha esdevingut un èxit en tot el territori i ha ajudat la Lliga a poder continuar donant suport a qui més ho necessita.

Paraules clau:

Notícies relacionades