Back to top

Una nit de musicals omple el Fortuny de gom a gom

La proposta de l’Orquestra Camerata XXI-Ciutat de Reus, de la mà de dansa, teatre i cant, va triomfar entre el públic reusenc.

Cabaret, La La Land, Mamma Mia i Singin’ in the rain. Però també Flor de Nit i Mar i Cel. Aquesta era la proposta del musical ‘De Broadway al Paral·lel’, que va aconseguir omplir el Fortuny de gom a gom aquest dissabte. Els grans protagonistes van ser els músics de l’Orquestra Camerata XXI-Ciutat de Reus, que oferien aquest espectacle de la mà de la Fundació Teatre Fortuny.

Tanmateix, no van ser els únics que van formar-hi part. Al capdavant, dirigint, hi havia el mestre Miquel Massana i, afegint moviments a la música, van ser-hi els ballarins de la Companyia Vols. També, l’espectacle va comptar amb les veus de Xavi Duch, nominat als Premis Butaca com a millor actor musical, i la cantant Patricia Paisal, que actualment treballa en altres projectes com el musical Billy Elliot. Tots dos reconeixen que tenien moltes ganes de participar-hi i que el projecte musical reusenc és d’alt nivell.

Un homenatge en forma de festa a Xavier Blanc

El públic va esclatar a aplaudiments cada cop que músics, cantants i ballarins saltaven de musical en musical. El més especial i emotiu, però, va ser que el concert anava dedicat a Xavier Blanc, qui va ser president de l’orquestra i va morir el passat mes d’octubre.

Paraules clau:

Notícies relacionades