Back to top

Una norantena de joves gaudeixen del futbol a Castellvell

El Club Futbol Sala de Castellvell ha engegat durant aquest mes de juliol un campus d'activitat multiesportiva centrat en la tecnificació en futbol sala.

Des del passat 27 de juny fins al 22 de juliol el Club Futbol Sala de Castellvell ha encetat l'11a edició del campus d'estiu. L'objectiu del campus és treballar la tecnificació per poder dur a terme partits de futbol sala.

Els responsables del casal valoren molt positivament la participació d'enguany. El compta amb el suport de l'Ajuntament, que cedeix els espais per impulsar les activitats.

50 joves per setmana

Un total de 90 joves, d'entre 6 i 14 anys, han format part del projecte. Una cinquantena de participants per setmana, dividits en 3 grups per edats, han gaudit de la piscina i d'activitats multiesportives durant els matins, des de les 8:30 h fins a les 15 h.

"Em fa molta il·lusió perquè és futbol, i el futbol m'agrada molt", explica Mario Félix, un dels participants més petits del campus. Sergio Muñoz, un altre nen del casal, detalla que li agrada perquè gaudeix del temps que passa amb els seus companys. Un altre jove, Eric Ruiz, remarca la companyonia com a aspecte que es treballa al campus.

Paraules clau:

Notícies relacionades