Back to top

Una nova carrossa i més caramels a la cavalcada de Reis

Els Reis Mags d'Orient estan a punt d'arribar. Demà dissabte ses Majestats recorreran els carrers de la ciutat acompanyats d'un total de 8 carrosses, una més que l'any passat. La cavalcada també incorpora una altra novetat i és que enguany es llençaran 2.000 quilos més de caramels arribant així a la xifra de 6.000. Està previst que els Reis d'Orient arribin a la plaça d'Anton Borrell a dos quarts de 5 de la tarda. Els recordem que Canal Reus TV serà allí per retransmetre la cavalcada en directe a partir de les 7 de la tarda i també podrà seguir-se a través del web del nostre mitjà.
Cavalcada Reis

Reus es prepara per donar la benvinguda als Reis Mags d'Orient. Enguany com a novetat, s'incorpora una nova carrossa que representa l'oficina de distribució de les cartes amb la inclusió de tots els barris de la ciutat. Així l'estel que guia la cavalcada anirà precedit d'un total de 8 carrosses que repartiran als infants 6.000 quilos de caramels, 2.000 més que l'any passat.

La plaça d'Anton Borrell serà un any més el punt de partida de ses Majestats a dos quarts de 5 de la tarda amb la recepció d'un cor de nens i nenes i la Banda Pare Manyanet. Tot seguit els Reis visitaran els infants de l'Hospital Sant Joan i a tots els avis del centre sociosanitari. La cavalcada començarà a partir de les 7 de la tarda pels carrers de la ciutat. L'inici del recorregut serà al Carrer Ample, passant pel tomb de ravals i acabant pel carrer Llovera fins a la plaça del Mercadal. Allí ses Majestats sortiran al balcó de l'Ajuntament per saludar als infants i rebre el lliurament de claus de la ciutat.

Els recordem que Canal Reus TV serà allí per retransmetre la cavalcada en directe a partir de les 7 de la tarda i també podrà seguir-se a través del web del nostre mitjà.  

Paraules clau: