Back to top

Una pintora reusenca, reconeguda internacionalment

La pintora Marta Argentina ha estat reconeguda arreu del món per les seves obres, que destaquen per l'energia en els colors.

En els últims anys, Marta Argentina, una pintora reusenca nascuda a Astúries, ha participat en diversos actes internacionals i ha estat reconeguda per experts de tot el planeta. Ara, la pintora ha mostrat el seu art a la Fira d’Art Internacional de Dubai, que s’ha celebrat aquest octubre.

Fira d'Art Internacional

Es tracta d’un dels certamens més importants del món i que, després d’haver estat ajornat per la pandèmia, s’ha pogut celebrar mantenint totes les mesures de seguretat.

Marta Argentina ha portat la seva col·lecció d’obres als Emirats Àrabs acompanyada de set pintors catalans, que tots ells formen l’Átelier Art Gallery. Marta Argentina, sempre ha destacat per la seva energia en els colors i per una pinzellada directa i fresca amb la qual captiva experts i aficionats.

Tot i que els últims anys Argentina ha treballat molt profundament l’aquarel·la, sempre torna a les pintures a l’oli on viu amb més intensitat els colors, les llums i les textures, fet que la fa destacar entre la resta d’artistes.

Justament, el públic de la World Art Dubai l’ha triat durant aquest esdeveniment per mostrar una de les seves obres sobre la passarel·la central de la fira. La bona acollida de les seves obres per part del públic i el reconeixement rebut a Dubai no són els primers, ja que Argentina ha participat, en els últims anys, en diverses fires d’aquest nivell, portant l’art reusenc arreu del món.

Pintures marta

Fires en les que ha participat l'artista

En primer lloc va participar a la Plein Air de Plyos, Rússia, on dues de les seves obres segueixen exposades avui gràcies al gran reconeixement rebut.

Després, la seva obra va viatjar fins a Shanghai, a la Xina, on va ser molt ben rebuda.

Tot i així, un dels reconeixements més especials va ser quan va participar a la Competition Art de Taipei, Taiwan, on va ser seleccionada i reconeguda amb menció d’honor per participar-hi.

Ara, després de tornar de la World Art Dubai segueix treballant per portar les seves obres, amb segell reusenc, arreu del món i seguir mantenint viva la cultura artística tot i les dificultats de la pandèmia.

Paraules clau:

Notícies relacionades