Back to top

Una primera volta per il·lusionar-se

El Reus FCR tanca la fase inicial de la temporada en zona de play-off d'ascens a la Segona Federació. Una situació que convida a l'optimisme.

Vuit victòries, tres empats i sis derrotes situen el Reus en zona de play-off d'ascens a la Segona Federació a l'equador de la temporada. Una situació que tothom hagués firmat a l'estiu, just abans d'iniciar el curs del debut del club ganxet al futbol estatal. Tot i que l'entitat roig-i-negra assegura, per activa i per passiva, que aquest no és l'objectiu real, les dades són irrefutables: els de Marc Carrasco han estat en la promoció d'ascens en catorze dels disset partits de la primera volta

A més a més, més enllà del vessant esportiu, també hi ha un vessant social. L'equip està assolint que l'Estadi tingui una mitjana superior als 1.200 espectadors per partit, convertint el municipal reusenc en un dels camps amb més aficionats de la categoria. 

Allargar la temporada

Aquest diumenge els ganxets inicien la segona volta de la temporada amb l'optimisme i la il·lusió d'allargar la temporada un cop s'acabi la lliga regular el 12 de maig.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero / Reus FCR

Paraules clau:

Notícies relacionades