Back to top

Una primera volta impecable

La Fundació Futbol Base Reus s'imposa al Morell (3-1) i tanca la part inicial de la competició amb setze victòries i un empat, situant-se com a líder en solitari de la classificació.

La relació entre el lideratge de la Primera Catalana i la Fundació Futbol Base Reus continua una setmana més. Les roigs-i-negres governen la classificació amb solidesa al final de la primera volta. I tot plegat gràcies als setze triomfs obtinguts i a un empat que ha impedit la primera volta perfecta. L'equip de Marc Mestres rebia el Morell a l'Estadi -l'únic equip que ha guanyat la FFBR en competició oficial-, i les visitants s'han avançat en el marcador a través de Jenni Vancells (0-1).

Un minut després Natàlia Álvarez ha situat l'empat (1-1), i fins al segon temps les locals no han sentenciat. Irati Lazcano ha regalat el segon gol a Naiara Sorribes (2-1), i la pitxitxi basca ha situat el darrer gol amb un potent xut des de fora de l'àrea (3-1). 

D'aquesta manera, la Fundació tanca la primera volta com a líder en solitari amb 49 punts, un per sobre del Levante las Planas, la perseguidora més immediata de les roigs-i-negres. Aquesta setmana l'equip torna a jugar a l'Estadi, i rebrà la visita del Ribes.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix

Paraules clau:

Notícies relacionades