Back to top

Una primera volta per somiar

El filial del Reus Deportiu tanca la primera volta de competició amb nota. Amb només dos partits perduts en tota la temporada l'equip acumula 12 jornades sense conèixer la derrota. L'exigent primera catalana fa que el Reus B Cambrils es situï ara cinquè a la classificació, a cinc punts del primer, el San Cristobal, que regna la taula classificatòria. L'objectiu de l'ascens a la Tercera Divisió és ara més a prop que mai.
Els jugadors abans de començar un entrenament

No sabem que passa en aquests moments per la ment de Lluís Albesa però sí recordem les seves paraules al mes d'agost. Ens explicava que l'objectiu era la permanència i no cometre errors en la nova categoria. L'ascens a la Tercera Divisió no obsessionava al míster en els primers compassos del debut a la Primera Catalana. La permanència era l'objectiu a assolir pel tècnic roig-i-negre.

L'escenari del Reus B Cambrils però és avui apte per a ambiciosos. L'equip ha finalitzat la primera volta amb ni més ni menys que 12 jornades consecutives sense conèixer la derrota. Un resultat que els situen cinquens a la taula classificatòria.

A cinc punts del líder, Albesa, és caut.  "L'objectiu és sumar cada partit, créixer, i estar a les últimes set jornades més a prop del primer lloc que de l'últim".

El secret dels bons resultats: jugadors motivats, joves i amb objectius conjunts, però també individuals. Amb el primer equip a Segona és impossible no somiar en jugar algun dia sobre la gespa del Municipal.

Ens ho explica Marcel Meseguer, màxim golejador de l'equip i un dels candidats més propers a complir aquest somni: "Que el Reus estigui a Segona Divisió és una motivació de cara a cada setmana treure el millor de cadascú i no rendir-nos per poder anar algun dia a entrenar amb el primer equip. És una oportunitat que abans no teníem, i ara, està a tocar".

Els bons resultats situen el Reus B Cambrils com el millor equip de Primera Catalana de la Província de Tarragona. La taula classificatòria la lidera avui el San Cristobal, proper rival dels roig-i-negres, amb 31 punts. 

Paraules clau: