Back to top

Una proposta de la Gata Borda, primer acte del "Pròleg Gabriel Ferrater"

La lectura dramatitzada "Al cor d'una rosa de fulles moixes", amb poemes i textos de Gabriel Ferrater de la mà de la Gata Borda, ha donat el tret de sortida als actes del 'Pròleg Gabriel Ferrater', impulsat per l'associació Gosar Poder.

El 2022 es commemorarà a Reus l'Any Gabriel Ferrater. I per començar a fer-ne boca, l'Associació Gosar Poder, juntament amb les Biblioteques Municipals i el suport de la Fundació Privada Reddis, han organitzat una sèrie d'actes per enguany que s'engloben en el "Pròleg Gabriel Ferrater". El primer ha estat una posada en escena de la Gata Borda, al Jardí de la Casa Rull, amb la lectura de textos i poemes del reusenc Gabriel Ferrater. L'any vinent serà el centenari del seu naixement i farà cinquanta anys de la seva mort.

La Gata Borda recupera "Al cor d'una rosa de fulles moixes"

El muntatge dramatitzat es va crear l'any 2017, quan Reus ostentava la capitalitat de la Cultural Catalana, i en aquell moment es va representar a l'Institut Salvador Vilaseca, un espai emblemàtic pel poeta reusenc. L'espectacle es basa en la lectura dramatitzada de poemes i textos de Gabriel Ferrater, i ha estat protagonitzada per sis intèrprets, sota la direcció d'Ester Cort.

La representació s'ha fet coincidint amb el cap de setmana de la commemoració del Dia Mundial de la Poesia.

Paraules clau:

Notícies relacionades