Back to top

Una protesta impedeix a Pellicer acomiadar-se en l'últim ple

Un grup de manifestants ha interromput el plenari com a mostra de rebuig a la destitució de la doctora Tre Borràs al capdavant del Servei d'Addiccions i Salut Mental de l'Hospital

Aquest divendres, l'Ajuntament ha viscut l'últim plenari d'aquest mandat. Un ple on s'esperava escoltar el discurs de comiat de l'alcalde, Carles Pellicer, i la resta de regidors que tampoc repeteixen en els comicis d'aquest mes de maig. Però la sessió no ha acabat com esperava. Un grup de manifestants ha interromput el plenari com a mostra de rebuig a la destitució de la doctora Tre Borràs al capdavant del Servei d'Addiccions i Salut Mental de l'Hospital Sant Joan de Reus. Unes protestes que han portat a l'alcalde a aixecar la sessió abans del previst. 

Pellicer, igual que els altres regidors que no repeteixen a les eleccions del pròxim 28 de maig, no s'han pogut acomiadar en aquesta última sessió. La decisió l'ha pres de forma unilateral per les interrupcions constants al regidor de Salut, Òscar Subirats, mentre exculpava l'Ajuntament de Reus de la decisió executada des de l'Hospital. 

Els manifestants, per la seva banda, denuncien l'intent de privatització d'aquest servei per part de les administracions i que, una vegada més, se senten l'últim esglaó de la societat. 

Carles Pellicer tindrà l'oportunitat d'acomiadar-se el pròxim 12 de juny, en el ple d'aprovació d'actes. Encara que ja serà en estament d'alcalde en funcions, una vegada passades les eleccions

Paraules clau:

Notícies relacionades