Back to top

Una quarantena de socis del CF Reddis, en contra de l'acord amb la Fundació Futbol Base Reus

Un grup d'aficionats del CF Reddis han creat la plataforma 'Reddis Viu'. Es mostren en contra de l'acord anunciat fa uns mesos entre el club, la Fundació Futbol Base Reus i la plataforma Sempre Reus 1909. Asseguren que amb aquesta unió, el CF Reddis acabarà desapareixent.

Que no fructifiqui l'acord entre el Club de Futbol Reddis, la Fundació Futbol Base Reus i la plataforma Sempre Reus 1909. Amb aquest objectiu neix el 'Reddis Viu', una quarantena de socis de l'entitat que es mostren en contra de l'acord anunciat fa uns mesos i que s'ha d'aprovar en l'assemblea de socis del club blanc-i-blau que es farà l'u de juliol. Des del 'Reddis Viu' asseguren que "hi haurà una sèrie de socis nous, estranys, que poden capgirar el resultat de la votació", segons Jordi Garcia, portaveu de 'Reddis Viu'. No entenen que es vulgui "reviscolar un club a costa de matar-ne un altre". 

Dins de 'Reddis Viu' hi ha opinions de tota mena. Uns "s'oposen a tota mena d'acord", mentre que d'altres "s'oposen a l'acord tal com està redactat en aquest moment". Creuen que s'ha de buscar un "acord blindat, on quedi clar què cedeix cada club i què no". Consideren que el Club de Futbol Reddis hi surt perdent, ja que asseguren que "els elements del club -nom, colors, escut- pengen d'un fil i poden desaparèixer en aquest acord".

Renegociar l'acord

Si no s'aprova l'acord, creuen que "s'haurà de fer una renegociació, un acord que satisfaci a la FFBR i al soci tradicional de tota la vida del CF Reddis". En canvi, "si s'aprova tenim certs dubtes sobre la legalitat de l'acord i seguirem els passos per invalidar-lo". 
 

Paraules clau:

Notícies relacionades