Back to top

Una reusenca al nou Govern de la Generalitat

Tània Verge ocuparà una cartera de nova creació, la de Feminismes i Igualtat. Ho ha avançat la Vanguàrdia i ho ha pogut confirmar Canal Reus

Imatge: UPF

El nou Govern de Pere Aragonès va prenent forma i aquest dilluns s'ha desvetllat que, com a mínim, una cartera serà ocupada per una reusenca. Tània Verge serà la nova consellera de Feminismes i Igualtat. Ho ha avançat la Vanguardia i ho ha confirmat Canal Reus. Ara serà nomenada a proposta d'ERC com a nova integrant de l'executiu català. 

Verge va ser una de les persones que van formar part de la sindicatura electoral del referèndum de l'1 d'octubre i va ser investigada i jutjada per un delicte de desobediència i usurpació de funcions. Delictes que els imputava la Fiscalia per bé que, finalment, va acabar resultant absolta. 

Verge és catedràtica de Ciències Polítiques i Soicals de la Universitat Pompeu Fabra, on ha dirigit la Unitat d'Igualtat entre 2014 i 2021 i coordinat el Mínor en Estudis de Gènere. És filla del qui va ser regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus durant el darrer govern socialista, Joan Anton Verge.  

Paraules clau:

Notícies relacionades