Back to top

Una reusenca guanya 1.000€ per gastar en un dia als establiments de la Unió de Botiguers

Fina Montserrat ha estat la guanyadora del sorteig que la Unió de Botiguers de Reus ha realitzat en el marc de la campanya de primavera. En un sol dia, ha pogut gastar els diners en un mínim de 10 establiments associats a l'entitat.

S'imaginen poder gastar 1.000 euros en un dia? Aquest ha estat el premi que la reusenca Fina Montserrat ha rebut per part de la Unió de Botiguers de Reus. Fa dues setmanes que va saber que ella era la premiada, i aquest dissabte ha tingut l'oportunitat de passejar pels comerços adherits a l'entitat per recollir les seves compres. Va començar treballant al Tomàs Barberà, i es declara una gran defensora del comerç de proximitat i botiguera de tota la vida.

Com es gasten 1.000 euros en un dia?

Montserrat confirma que, quan es va assabentar que havia guanyat, va començar a mirar la llista que li van facilitar i va escollir els establiments on hi ha anat sempre. No obstant això, expressa que ha tingut la intenció de buscar-ne de nous: "Penses a ajudar una mica a tots, però és difícil acontentar tothom".

Més edicions

Des de la Unió de Botiguers confirmen que hi haurà més oportunitats de guanyar aquest premi. En principi, serà una campanya anual de primavera, tot i que s'està estudiant ampliar-la a la tardor perquè, segons l'entitat, ha tingut una rebuda positiva. La dinàmica serà la mateixa que la d'enguany: per cada compra que es faci a un establiment associat a la Unió de Botiguers, es repartirà una butlleta, i posteriorment, es farà un sorteig.

Paraules clau:

Notícies relacionades