Back to top

Una temporada per somiar

Després d'un curs llarg i uns mesos de vacances, el Reus Deportiu Virginias ha iniciat l'any 2023/2024 amb l'objectiu d'aixecar un títol quatre anys després de l'últim.

Amb els moviments estivals que ha fet el Reus, els de Jordi Garcia poden lluitar per tots els títols d'enguany: Lliga Catalana, Supercopa, OK Lliga, Copa del Rei i Champions League. I els roigs-i-negres volen aixecar un d'aquests cinc títols i acabar amb la sequera dels darrers quatre anys. 

L'equip ha començat a rodar sense els internacionals Sergi Aragonès, Marc Julià i Càndid Ballart, que fins dilluns no s'incorporaran a l'equip; i també amb la baixa de Nil Viña per la seva convocatòria amb la selecció estatal sub19. Qui no ha faltat a la cita inaugural del curs són Martí Casas, Maxi Oruste i Arnau Canal, les tres cares noves del club ganxet. En les primeres declaracions del curs, Jordi Garcia s'ha mostrat satisfet de la plantilla que té

La Supercopa, el primer repte

L'objectiu inicial del Reus no és cap altre que guanyar la Supercopa que es jugarà al pavelló Olímpic el 23 i 24 de setembre. Abans, però, els roigs-i-negres disputaran la Lliga Catalana: el 25 d'agost contra el Lleida a Cambrils, i el dia 29 a Sant Just contra el conjunt local.

Paraules clau:

Notícies relacionades