Back to top

"Una teràpia integral" arriba al Teatre Auditori del Morell

La comèdia, interpretada per Abel Folk, Andrea Ros, Roger Coma i Àngels Gonyalons, gira al voltant d’un curs per aprendre a fer pa que va molt més enllà

 

“Per fer un bon pa, no cal tenir la millor farina o el llevat més fresc, per fer un bon pa, cal estar bé amb un mateix”. Aquesta és l’estranya premissa del curs intensiu de quatre setmanes per aprendre a fer pa que imparteix, des de fa deu anys, Toni Roca. Hi ha poques places i bufetades per apuntar-s’hi. Els alumnes, aprendran a fer pa o alguna cosa més?

Arriba al Teatre Auditori del Morell una comèdia que posa en qüestió la nostra necessitat de creure en alguna cosa. Una teràpia integral retrata una societat que presumeix d'haver matat la religió, però que té la necessitat obsessiva de tenir fe en alguna cosa que ens ajudi a trobar sentit a les nostres caòtiques vides. Una proposta amb Abel Folk, Andrea Ros, Roger Coma i Àngels Gonyalons escrita i dirigida per Cristina Clemente i Marc Angelet.

La cita és aquest dissabte 12 de març a les 20 hores. Pel que fa a les entrades, tenen un preu de 15 € i es poden adquirir online, a les oficines del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, i a taquilla, una hora abans de l’espectacle.

Temporada teatral

La temporada teatral del municipi va arrencar el passat 14 de gener i s’allargarà fins al 14 de maig. La pròxima funció serà "Bodas de Sangre o el funeral que el poeta no tuvo", dissabte 19 de març a les 20 hores.

Paraules clau:

Notícies relacionades